Jag hjälper dig stärka relationen med dina kunder

 

Gå från ord till handling

Vad är lönsam kommunikation? Jo, det är förmågan att skapa goda relationer med dina kunder och kunna förklara nyttan med ditt erbjudande så enkelt som möjligt. Antingen i kommunikation du betalar för eller i redaktionella texter. Målet är detsamma.


"Kreativitet bygger varumärke. Nytta ger call to action. Det är ofta lönsamt att bygga långsiktigt och det är enkelt att vara kreativ men obegriplig." Så säger Staffan Hultén på Research and Analysis of Media (RAM) som jag haft äran att arbeta med under många år och vars kloka lärdomar jag alltid försökt följa.


I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med att hjälpa företag och organisationer att skapa lönsam kommunikation. Både redaktionellt och övertygande. Berättande och säljande. Varsamt, subtilt och pang på rödbetan. Att skriva på det sätt som bäst passar syftet, och veta skillnaden, är en viktig kunskap.  Min drivkraft är att hjälpa mina uppdragsgivare uppnå sina mål och skapa resultat utifrån den kunskapen. 

Det gör jag genom att hjälpa dig gå från ord till handling. Från snack till verkstad.


"Bra kommunikation bygger på att många bäckar små skapar starka varumärken och hjälper företaget att skapa bra affärer."
Ann Sonne, kommunikationschef på Budbee och styrelseledamot i Sveriges Kommunikatörer.   

När du anlitar mig, får du en engagerad, erfaren och kunnig person med förmågan att kombinera ethos, logos och pathos så det ge trovärdighet, tydlighet och känsla för det budskap du vill nå in med. När du vill övertyga människor att lägga energi, tid,  tillit och pengar på din, eller dina annonsörers, produkt eller tjänst.

Läs mer om vilka tjänster jag kan hjälpa dig med som konsult, utbildare eller workshopledare.

PS: Apostel betyder både budbärare, förespråkare, banbrytare, pionjär och lärjunge.  


Min vision

Genom kärleksfull kommunikation inspirerar jag företag i 

hela världen till hållbart företagande och ökad förståelse.Kontakta mig så ses vi!

Telefon: +46703907989. 

Mejl: mia.ulin@apostel.se

Post: Apostel kommunikation AB, 

Slätbaksvägen 40 

120 51 Årsta, SWEDEN
Organisationsnummer:  556876-7775