Relationen med dina kunder är din största tillgång

Vad är god och lönsam kommunikation? Jo, det är förmågan att skapa goda relationer med dina kunder och kunna förklara nyttan med din produkt eller tjänst så enkelt som möjligt.


"Kreativitet bygger varumärke. Nytta ger call to action. Det är ofta lönsamt att bygga långsiktigt och det är enkelt att vara kreativ men obegriplig." Så säger Staffan Hultén på Research and Analysis of Media som jag haft äran att arbeta med under många år och vars kloka lärdomar jag alltid försökt följa.


I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med att hjälpa företag och organisationer att skapa lönsam kommunikation. Jag har skapat strategier, koncept, budskap, texter, content, föreläst, lett workshops och affärsutvecklat. Min drivkraft är att hjälpa mina uppdragsgivare uppnå sina mål och skapa resultat. 

Det gör jag genom att hjälpa dig gå från ord till handling. Från snack till verkstad.

När du anlitar mig, får du en engagerad, erfaren och kunnig person med förmågan att kombinera ethos, logos och pathos så det ge trovärdighet, tydlighet och känsla för det budskap du vill nå in med. Om du vill övertyga människor att lägga sin energi, sin tillit och sina pengar på din produkt eller tjänst.

Läs mer om vilka tjänster jag kan hjälpa dig med som konsult, utbildare eller workshopledare.

PS: Apostel betyder både budbärare, förespråkare, banbrytare, pionjär och lärjunge.

 

 

Kontakta mig så ses vi!

Telefon: +46703907989. 

Mejl: mia.ulin@apostel.se

Post: Apostel kommunikation AB, 

Slätbaksvägen 40 

120 51 Årsta, SWEDEN
Organisationsnummer:  556876-7775