När drömmen blir tydlig, blomstrar affärerna

Min övertygelse är att företagande är bra för samhället. Det är företagsamma människor som håller hjulen i rullning.

I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med att hjälpa företag och organisationer utvecklas. Jag har föreläst, lett workshops, arbetat som kommunikationskonsult och affärsutvecklare. Min drivkraft är att hjälpa mina uppdragsgivare uppnå sina mål och skapa resultat genom att tydliggöra deras drömmar.

I tre år har jag varit kommunikationsansvarig på EU-projektet Affärskompetens Nu som arbetade med kompetensutveckling för företag med upp till 20 anställda i Norduppland.

Det har varit min viktigaste och bästa yrkesmässiga resa, hittills. De teorier jag fick testa, de arbetssätt och metoder jag fick vara med och utforma, har gett mig ovärderlig kunskap inom kommunikation, motivation och företagsutveckling. Nu fortsätter resan med att skapa motivation till mer kunskap hos småföretagare i det nystartade företaget Affärskompetens Sverige. 

Tidigare var min personliga vision att jag ville bli landshövding över Uppsala län. Det betydde att jag ville vara med och utveckla länet som jag bott i sedan 1990. Det har jag också fått förmånen att göra på olika sätt, inte minst i Affärskompetens Nu.

Nu är jag tillbaks i Stockholm efter 18 år. Därför har jag ändrat min vision: Jag ska bli näringslivsminister. Var i världen är inte viktigt, utan det är en metafor för att jag vill arbeta med att få företag att blomstra. Det gör jag genom att hjälpa dem gå från ord till handling. Från snack till verkstad.

När du anlitar mig, får du en engagerad, erfaren och kunnig person med en avsevärd förmåga att kombinera ethos, logos och pathos så det ge trovärdighet, tydlighet och känsla för det budskap du vill nå in med. Om du vill övertyga människor att lägga sin energi, sin tillit och sina pengar på din produkt eller tjänst.

Läs mer om vilka tjänster jag kan hjälpa dig med som konsult, utbildare eller workshopledare.

PS: Apostel betyder både budbärare, förespråkare, banbrytare, pionjär och lärjunge.

 

 

Kontakta mig så ses vi!

Telefon: +46703907989. 

Mejl: mia.ulin@apostel.se. 

Post: Apostel kommunikation AB, 

Slätbaksvägen 40 

120 51 Årsta, SWEDEN
Organisationsnummer:  556876-7775